Symptomkontrol i palliativ medicin - En quickguide

Vis stort billede
Symptomkontrol i palliativ medicin - En quickguide

199,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Blandt de centrale opgaver hos patienter med behov for palliativ intervention er identifikation, vurdering og behandling af generende symptomer. Da symptombilledet ofte skifter over tid, og da mange symptomer interagerer og forstærker hinanden, er det vigtigt løbende at evaluere patientens samlede situation og foretage de nødvendige interventioner, hvis det er muligt.

Denne bog er ikke en lærebog, men tænkt som en hurtig indføring i behandling af de hyppigst optrædende symptomer hos patienter med livstruende sygdom. Læseren må selv konsultere lærebøger, videnskabelige artikler m.v. for en mere uddybende gennemgang af den aktuelle problemstilling inklusive bivirkninger, interaktioner etc. til de enkelte lægemidler. Behandlingsforslagene er baseret på den tilgængelige litteratur og det erfaringsgrundlag, forfatterne gennem årene har opbygget.

Denne lille quick guide blev første gang introduceret i 2002 og udkommer nu 10 år senere i 5. udgave som en følge af den hastige udvikling på området. Forfatterskaren er blevet udvidet, og alle afsnit er ift. 4. udgave reviderede eller omskrevet, ligesom der er tilføjet nye afsnit.

Vi håber, at bogen vil medvirke til hurtig indsats og lindring af generende symptomer hos patienter i den palliative fase af deres sygdom. Forfatterne, København, februar 2012

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Svend Ottesen / Niels-Henrik Jensen / Niels Møller / M.Fl
Sideantal: 130
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 2
Udgave: 5
Udgiver: Fadl'S Forlag A/S
Bredde: 121 mm
Højde: 170 mm
Dybde: 10 mm
Vægt: 156 g
Udgivelsesdato: 21 Mar 2012
Oplagsdato: 23 Mar 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788777496769

Udgivelsesår

2008

Sprog

Dansk

Symptomkontrol i palliativ medicin - En quickguide Fadl'S Forlag A/S