Sygepleje på intensiv

Vis stort billede
Sygepleje på intensiv

350,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sygepleje på intensiv beskriver sygeplejen til den intensive patient. Intensivsygepleje er et nyere speciale, der på få år har gennemgået store forandringer. Tidligere var der tale om pleje og behandling af sederede patienter, men nu er der overvejende tale om vågne patienter, der modtager sygepleje, behandling og rehabilitering. Ideen er at give et indblik i nyeste viden på området og bidrage med konkrete ideer til den daglige kliniske sygepleje.

Bogen er forskningsbaseret, og målgruppen er sygeplejersker, der arbejder med intensivsygepleje. Det samme gælder sygeplejestuderende, undervisere og vejledere på bachelor- og kandidatniveau, ligesom bogen helt naturligt kan anvendes som grundbog på specialuddannelsen i intensivsygepleje. Studerende på andre sygeplejefaglige efter- og videreuddannelser kan også have gavn af bogen. Det samme gælder studerende og praktikere inden for andre fag, hvor man arbejder med intensiv pleje, behandling og rehabilitering.

Sygepleje på intensiv er opbygget, så bogen samlet giver en bred introduktion til specialet, og den beskriver de mest centrale kliniske problemstillinger. Der er gennemgående mange eksempler på sygepleje, som er direkte anvendelige i klinisk praksis, og kapitlerne er forsynet med infobokse og definitioner. Der er også cases og studiespørgsmål, der kan give inspiration til undervisning, øvelser, opgaver og projekter.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Hanne Irene Jensen / Dorthe Helene Jensen / Helle Svenningsen / M.Fl
Sideantal: 250
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Fagredaktør: Pia Dreyer,Britta Schmidt,Leanne Langhorn
Udgiver: Munksgaard
Udgivelsesdato: 03 Oct 2016
Oplagsdato: 03 Oct 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788762815933

Udgivelsesår

2016

Sprog

Dansk