Syg litteratur - Litterære tekster om sygdom og sundhedsvæsen

Vis stort billede
Syg litteratur - Litterære tekster om sygdom og sundhedsvæsen

275,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Syg litteratur præsenterer et bredt udvalg af skønlitterære tekster skrevet af kendte danske forfattere og morgendagens stjerner. Alle tekster handler om sygdom, behandling, pleje, omsorg og rehabilitering. Bogen er tænkt som et inspirationsværk, der kan åbne for nye måder at tale om det professionelle arbejde i det danske sundhedsvæsen.

Internationalt bliver digte, noveller og romaner i stigende grad læst på de sundhedsfaglige uddannelser. Det gælder både på professionsbachelor- og universitetsniveau. Litteraturen tilbyder erkendelser og oplevelser, der åbner for en dybere forståelse af sygdom, behandling og pleje, ligesom den også viser de professionelle og de pårørendes oplevelser i et nyt lys. Som sådan indtager litteraturen en vigtig plads i udviklingen af ny viden og indsigt inden for sundhedsområdet.

Syg litteratur udgør et værdifuldt supplement til den sundhedsvidenskabelige faglitteratur. Bogen introducerer den internationale diskussion om litteratur i sundhedsfagene og forklarer, hvorfor læger, plejepersonale, terapeuter og andre fagfolk læser som aldrig før. Her får man mange konkrete ideer til, hvordan teksterne kan læses og bruges i forbindelse med uddannelse, kurser, læsekredse og til almindelig inspiration, samtale og erfaringsudveksling.

Bogen indeholder tekster af Anders Bodelsen, Tove Ditlevsen, Dea Trier Mørch, Henrik Nordbrandt, Susanne Brøgger, Kim Leine, Maria Gerhardt, Amalie Smith og mange flere.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Iben Engelhardt Andersen / Anne-Marie Mai / Peter Simonsen / M.Fl
Sideantal: 214
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Munksgaard
Bredde: 158 mm
Højde: 232 mm
Dybde: 16 mm
Vægt: 329 g
Udgivelsesdato: 31 Jan 2016
Oplagsdato: 31 Jan 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788762816275

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk

Syg litteratur - Litterære tekster om sygdom og sundhedsvæsen Munksgaard