Sundhedsvæsen og sundhedspolitik

Vis stort billede
Sundhedsvæsen og sundhedspolitik

245,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sundhedsvæsenet styres og indrettes meget forskelligt fra land til land. Denne bog fremlægger nogle centrale modeller, begreber og teorier, som kan anvendes til at beskrive, forstå og vurdere sundhedsvæsenet og dets indsats. Der gøres rede for de fremherskende sundhedspolitiske temaer, for de gængse styringsredskaber, og for de mest anvendte sundhedsøkonomiske metoder.

Hovedelementerne i de mange sundhedsreformer, som præger sundhedsvæsenet internationalt såvel som i Danmark, præsenteres, og bogen indeholder en deltaljeret gennemgang af det danske sundhedsvæsen år 2015 med beskrivelse af strukturer, personale og aktiviteter. Forfatterne repræsenterer forskellige faglige kompetencer, som hver bidrager med sit perspektiv på sundhedsvæsenet og dets mange aspekter.

Bogens målgruppe er lægestuderende og folkesundhedsvidenskabsstuderende samt studerende på de mange andre uddannelser med relation til sundhedsvæsenet. Også læger, sygeplejersker, andre sundhedsprofessioner, administratorer og politikere kan have glæde af bogen, som også er velegnet som opslagsbog.

Bogens redaktører:

Signild Vallgårda er cand.mag. (historie), dr.med. professor ved Afdeling for Sundhedstjenesteforskning, Institut for Folkesundhedsvidenskab, Københavns Universitet.

Allan Krasnik er cand. med., speciallæge i samfundsmedicin, Master of Public Health, ph.d., professor ved afdeling for Sundhedstjenesteforskning, Institut for Folkesundhedsvidenskab.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Signild Vallgårda / Klaus Lindgaard Høyer / Terkel Christiansen / M.Fl
Sideantal: 248
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Mette & Eric Mourier
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 3
Udgiver: Munksgaard
Bredde: 151 mm
Højde: 231 mm
Dybde: 12 mm
Vægt: 419 g
Udgivelsesdato: 07 Jan 2016
Oplagsdato: 07 Jan 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788762814356

Udgivelsesår

2007

Sprog

Dansk