Sundhedsinformatik - en grundbog

Vis stort billede
Sundhedsinformatik - en grundbog

275,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Den demografiske udvikling og følgerne af den internationale finanskrise gør, at sundhedsvæsenet er nødt til at ændre gennemgribende på den traditionelle tilgang til arbejdet. Udviklingen inden for medicin og teknologi går meget stærkt, og fremover kan stadig flere patienter og patientgrupper behandles. Sundhedsvæsenet bliver derfor økonomisk presset fra flere sider og må i højere grad indrette arbejdet efter devisen: ”Work smarter, not harder”. Desuden er det bedst for patienterne og billigst for samfundet, hvis vi behandler den enkelte patient hurtigt og rigtigt – første gang!

Sundhedsinformatik – en grundbog giver en grundlæggende indsigt i den sundhedsinformatiske disciplin, som ligger i krydsfeltet mellem systemernes muligheder og brugerens anvendelse, altså mellem mål og middel. Bogen kan bruges i undervisningen, hvor de opstillede studiespørgsmål kan være udgangspunkt for en drøftelse af perspektiverne ved brugen af sundheds-it samt sundheds- og velfærdsteknologi, men bogen har også værdi som opslagsbog.

Målgruppen er studerende på de tværfaglige professionsbacheloruddannelser (sygeplejersker, fysioterapeuter, diætister etc.), men bogen kan også fint benyttes på universitetsuddannelser inden for fx it og sundhed. Desuden vil færdiguddannede, som arbejder med emnet, kunne få glæde af bogen.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Søren Vingtoft / Jakob Lynge Sandegaard / Jan Riis / M.Fl
Sideantal: 293
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Fagredaktør: Susie Wagner Bondorf,Jytte Mørch Strømstad
Udgiver: Munksgaard
Bredde: 174 mm
Højde: 247 mm
Dybde: 16 mm
Vægt: 572 g
Udgivelsesdato: 10 Aug 2014
Oplagsdato: 10 Aug 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788762811881

Udgivelsesår

2014

Sprog

Dansk