Sundhed indefra - Bliv guidet af shamanistisk visdom og den nyeste viden om sammenhængen mellem ernæring, tanker, følelser og...

Vis stort billede
Sundhed indefra - Bliv guidet af shamanistisk visdom og den nyeste viden om sammenhængen mellem ernæring, tanker, følelser og...

329,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 4-7 hverdage

Budskabet i Sundhed indefra er, at vores krop er i stand til at helbrede sig selv under de rigtige omstændigheder. Vi har her i Vesten generelt meget travlt med at overlade autoriteten til en læge eller behandler og glemme, at kroppen besidder selvhelbredende evner, som vi alle har mulighed for at aktivere.

Forfatteren Alberto Villoldo præsenterer her en syntese af ældgamle visdomstraditioner og moderne videnskab, der udfordrer vores nuværende sundhedsparadigmer og gør os i stand til at komme ud af en passiv offerrolle og blive herre over vores egen sundhed og skæbne.

I Sundhed indefra giver han konkrete råd om alt fra udrensning, superfødevarer, vitaminer og kosttilskud til, hvordan vi styrker vores tarmflora og afstresser krop og sind. Hertil kommer vigtig indsigt i, hvordan vores følelser påvirker vores helbred, den nyeste neurovidenskab, og hvordan spiritualitet hænger sammen med sundhed.

Med krop-sind-ånd-medicin får vi mulighed for at skabe et helt nyt liv med større sundhed, ny visdom, nye aktiviteter, nye menneskelige relationer og nye muligheder.

Bogen er propfyldt med viden og visdom alle kan drage nytte af, hvad enten man er syg eller ønsker at forblive stærk og rask, og den er ikke mindst relevant for alle alternative behandlere.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Alberto Villoldo
Sideantal: 256
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Anne Kragelund
Originaltitel: One Spirit Medicine
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oversætter: Annette Leleur
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Gyldendal
Bredde: 139 mm
Højde: 217 mm
Dybde: 23 mm
Vægt: 371 g
Udgivelsesdato: 18 Jan 2016
Oplagsdato: 18 Jan 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788702205596

Sprog

Dansk

Sundhed indefra - Bliv guidet af shamanistisk visdom og den nyeste viden om sammenhængen mellem ernæring, tanker, følelser og... Gyldendal