Sunde vaner smuk figur - 7 enkle trin til en krop du elsker

Vis stort billede
Sunde vaner smuk figur - 7 enkle trin til en krop du elsker

130,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Har du flere gange forsøgt at tabe dig uden succes?
Oplever du igen og igen at falde tilbage i de usunde vaner?
Har du brug for en vægttabsstrategi, der virker?

Denne bog er en enkel, men virkningsfuld guide til vægttab. I 7 nemme trin bliver du guidet til at få succes med dit vægttab. Du lærer dig, hvordan du opnår den figur, du ønsker dig, og hvordan du holder vægten resten af livet. Uden kamp, kontrol og afsavn, men med lethed og nydelse.

Undervejs vil du forstå, hvorfor du tidligere er faldet tilbage i dine gamle vaner, og hvordan du undgår det denne gang.

Du tager et trin ad gangen i dit eget tempo, og ved hjælp af små udfordringer, nemme øvelser og konkrete opgaver, får du indarbejdet hvert eneste trin, før du begynder på det næste.

Bogen indeholder også nemme, sunde opskrifter, som hele familien kan spise. Ingen fødevarer er forbudte, og du behøver hverken tælle kalorier eller beregne kulhydratindhold, men kan kombinere bogens principper med den kostretning, der passer dig bedst.

Om forfatteren:
Sofia Sommer er uddannet inden for ernæring og sundhed og har desuden taget flere uddannelser inden for både træning og coaching. Hun er forfatter til bestselleren Low carb lækkerier og Familiens low carb. Desuden er hun tilknyttet Aller som fast skribent på Familie Journalenss lavkarboskole og har lowcarb.dk, hvor hun deler opskrifter og livsstilstips med 40.000 unikke månedlige besøgende. Desuden har hun over 30.000 følgere på Facebook og 10.000 modtagere af sit nyhedsbrev.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Sofia Sommer
Sideantal: 224
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Politikens Forlag
Bredde: 200 mm
Højde: 239 mm
Dybde: 25 mm
Vægt: 840 g
Udgivelsesdato: 04 Jan 2016
Oplagsdato: 04 Jan 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788740022933

Udgivelsesår

2016

Sprog

Dansk

Sunde vaner smuk figur - 7 enkle trin til en krop du elsker Politikens Forlag