Sund med meditation - Lær den kraftfulde teknik Body Calm, der hjælper din krop med at heale og forblive sund

Vis stort billede
Sund med meditation - Lær den kraftfulde teknik Body Calm, der hjælper din krop med at heale og forblive sund

329,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

I Sund med meditation introducerer forfatteren Sandy C. Newbigging en ny, kraftfuld meditationsteknik, der kan hjælpe os med at blive - eller forblive - sunde og raske.

Metoden er specifikt udviklet til at afstresse kroppen og forbedre forbindelsen mellem krop og sind, som er afgørende vigtigt for vores sundhed. Forskere og læger er nemlig enige om, at stress er yderst skadelig for vores helbred – fx ved man nu, at stress svækker immunforsvaret, udløser inflammation og øger blodtrykket og i det hele taget spiller en vigtig rolle i forbindelse med en lang række af symptomer, lidelser og sygdomme.

Alt peger i retning af, at det muligvis kan redde liv at få stressniveauet under kontrol. Men hvordan gør man det? En af de mest almindelige anbefalinger, man får, hvis man ikke har det godt, er at hvile sig. Den opgave virker nem nok. Slap af. Tag fri et stykke tid, læg benene op, så kroppen har bedre muligheder for at komme i balance igen. Selv om det på overfladen virker enkelt nok, så ved de fleste af os faktisk ikke, hvordan vi skal falde helt til ro i krop og sind. Men dette er der nu råd for med Body Calm-metoden, som er nem at gå til og kan læres af alle.

Sund med meditation giver effektive redskaber til afstressning, præsenterer den nyeste forskning, der viser, hvordan meditation kan påvirke helbredet gunstigt og går i dybden med, hvordan vores tanker og overbevisninger hænger nøje sammen med sygdom og sundhed.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Sandy C. Newbigging
Sideantal: 304
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Christine Clemmensen
Originaltitel: Body Calm
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oversætter: Frank Robert Pedersen
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Gyldendal
Bredde: 137 mm
Højde: 215 mm
Dybde: 25 mm
Vægt: 416 g
Udgivelsesdato: 23 May 2016
Oplagsdato: 23 May 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788702205695

Sprog

Dansk

Sund med meditation - Lær den kraftfulde teknik Body Calm, der hjælper din krop med at heale og forblive sund Gyldendal