Sund mave sådan! - Få en god fordøjelse og et stærkt immunforsvar

Vis stort billede
Sund mave sådan! - Få en god fordøjelse og et stærkt immunforsvar

249,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Fordøjelsen er ikke et emne, vi taler højt om – men det burde vi måske, når nu 1,5 millioner danskere går rundt med fordøjelsesproblemer. Blandt andet har op mod hver anden kvinde kronisk oppustet mave, og hver femte henvendelse til lægen drejer sig om mavesmerter.

Alle, der har prøvet det, kan skrive under på, at vrøvl med maven går ud over ens generelle velbefindende. Heldigvis er det ret nemt at få identificeret éns personlige maveproblem og få gjort noget ved det – én gang for alle. Og det tager kun seks uger!

I Sund mave sådan! tager læge Søs Wollesen læserne med på en guidet tur gennem hele fordøjelsessystemet, og hun giver løsninger og lindring, uanset om man bøvler med hård, løs, stresset eller oppustet mave. Hun fortæller også, hvilken mad og drikke, der skaber ravage i fordøjelsen og hvilken, der understøtter en sund mave og et stærkt immunforsvar.

Ud over nyttige oversigter og informative bokse indeholder bogen en 6 ugers kur, som læserne kan følge for at få en mave i balance. Til inspiration er der bag i bogen en lang stribe mavevenlige madopskrifter. God appetit – og rigtig god fordøjelse!

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Søs Wollesen
Sideantal: 192
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 2
Udgave: 1
Udgiver: Gads Forlag
Bredde: 175 mm
Højde: 211 mm
Dybde: 16 mm
Vægt: 479 g
Udgivelsesdato: 28 Apr 2013
Oplagsdato: 21 Aug 2013
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788712047728

Udgivelsesår

2013

Sprog

Dansk

Sund mave sådan! - Få en god fordøjelse og et stærkt immunforsvar Gads Forlag