Stresscoaching - nøglen til stresshåndtering

Vis stort billede
Stresscoaching - nøglen til stresshåndtering

99,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Stresscoaching - nøglen til stresshåndteringer en bog, som henvender sig til alle, der ønsker at vide, hvordan man bruger en effektiv metode til at håndtere stress. Bogen bygger bro mellem hjerneforskning, psykologiens verden og stresscoaching. Forfatteren Anna-Mette Thomsenomsætter hjerneforskningen og psykologiens redskaber til en let anvendelig praktisk tilgang til håndtering af stress.
Anna-Mette Thomsen giver konkrete bud på, hvordan vi selv kan forme og udvikle hjernen gennem stresscoaching, så vi kan udnytte hjernes selvopbyggende egenskaber. Vi får redskaber til at skabe en revolutionerende livsbalance i både krop og hjerne. Man får derved kendskab til banebrydende forskning, og hvordan denne viden kan bruges i den enkelte teknik. På den baggrund får vi redskaber til at håndtere stress i hverdagen.
Bogens stresscoaching redskaber kan ikke kun anvendes, når man skal bruge stresshåndtering og komme ud af stress, men også når vi forebygger stress og ønsker opretholder en sund livsbalance.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Anna-Mette Thomsen
Sideantal: 171
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Paperback
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Thomsen
Bredde: 148 mm
Højde: 210 mm
Dybde: 11 mm
Vægt: 376 g
Udgivelsesdato: 30 Apr 2008
Oplagsdato: 10 May 2008
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788799222513

Sprog

Dansk

Stresscoaching - nøglen til stresshåndtering Thomsen