Stress - når hjernen skrumper - en sygeplejerskes selvbiografi & debatbog

Vis stort billede
Stress - når hjernen skrumper - en sygeplejerskes selvbiografi & debatbog

98,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

35.000 danskere er dagligt sygemeldte på grund af stress, og 1.400 danskere dør hvert år af stress-relaterede sygdomme. Ubehandlet stress udløser halvdelen af alle depressioner og angstlidelser, og der gøres alt for lidt for at forebygge stress på arbejdspladserne. WHO forudser, at stress i løbet af de næste 10 år vil være årsag til halvdelen af alle vestlige dødsfald.
Denne bog kommer med nye bud på, hvorfor og hvem, der bliver syge af stress, og hvad man selv kan gøre for at forebygge eller behandle stressrelaterede skader. Bogen er en selvbiografi, skrevet af en sygeplejerske, som trods glæde og engagement i sit fag, blev fanget i et dårligt arbejdsmiljø og endte på grænsen af dødeligt stress-syndrom.
Dele af bogen beskriver, hvad der sker med kroppen, når stresshormonerne udskilles i farlige mænger i alt for lang tid. Og hvorfor det er så vigtigt, at man stopper i tide. Andre kapitler handler om hendes tur gennem de offentlige systemer, bl.a. Arbejdsskadestyrelsen, samt den lange, svære vej tilbage til arbejdsmarkedet.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Marianne I Christensen
Sideantal: 288
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Eget
Bredde: 145 mm
Højde: 222 mm
Dybde: 18 mm
Vægt: 412 g
Udgivelsesdato: 01 May 2013
Oplagsdato: 01 May 2013
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788792974204

Udgivelsesår

2013

Sprog

Dansk

Stress - når hjernen skrumper - en sygeplejerskes selvbiografi & debatbog Eget