Stress - det moderne traume

Vis stort billede
Stress - det moderne traume

269,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Stress - det moderne traumeudfordrer det traditionelle syn på arbejdsrelateret stress og pointerer, at stress er et alvorligt problem for den, der rammes, men umuligt at løse uden hjælp fra omgivelserne.
En bevidstgørelsesproces af samfundsmæssige dimensioner, der gør op med arbejdsbetingelser - fx benhård styring og kontrol, selvrapporterings- og evalueringsmetoder - er nødvendig, da det er faktorer som disse, der underminerer menneskers faglige og personlige integritet med risiko for invaliderende konsekvenser.
Forfatteren, der har solid teoretisk og klinisk erfaring inden for stress- og traumebehandling, dokumenter, at medarbejdere der går ned med stress, udvikler de samme symptomer som mennesker, der har været udsat for overgreb eller lignende traumatiske hændelser og peger endvidere på, hvor vigtigt det er, at alvorligt stressramte mennesker diagnosticeres korrekt og tilbydes relevant behandling.
Bogen viser med sin omfattende viden og illustrative eksempler fra bl.a. undervisnings- og social- og sundhedssektoren, os alle, ledere såvel som medarbejdere, hvor faldgruberne er, og hvad der skal til, for at vi mere bevidst kan forebygge arbejdsrelateret stress.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Nadja U. Prætorius
Sideantal: 238
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Tine Bernsen
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 9
Udgave: 1
Udgiver: Dansk Psykologisk Forlag
Udgivelsesdato: 25 Feb 2007
Oplagsdato: 25 Feb 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788777061998

Udgivelsesår

2007

Sprog

Dansk

Stress - det moderne traume Dansk Psykologisk Forlag