Stop en halv og bliv mere hel - En hel ny behandling af afhængighed

Vis stort billede
Stop en halv og bliv mere hel - En hel ny behandling af afhængighed

399,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Hvorfor er lige præcis denne bog vigtig? Fordi den ikke nøjes med at se den afhængige i forhold til det, vedkommende er afhængig af, men tager alle afgørende aspekter af vedkommendes liv med ind i sin behandling af vedkommende for at sikre, at målet nås og ikke mindst at tilbagefald undgås. Men det handler om langt mere end bare at overvinde og overleve sin afhængighed, det handler om at få skabt det bedst mulige liv ud fra alle de rammer og potentialer, den enkelte har, da det er der, at kampen i virkeligheden står, for uden en ny tilgang til livet, er risikoen for tilbagefald stor.

Denne bog bringer behandlingen af alkohol- og stofmisbrugere ind i det 21. århundrede ved at kombinere de bedste behandlingsmetoder fra tidligere med de sidste nye teknikker og teknologier og inddrage det menneskesyn, som det integrale er fortaler for, og som handler om at betragte mennesket, livet og omgivelserne som et hele, der konstant påvirker hinanden. For derved kan man sikre en mere helhedspræget og varig behandling og helbredelse til gavn for den afhængige, vedkommendes familier og venner og sundhedssystemet som et hele.

Om forfatteren: John Dupuy arbejder til dagligt med stofmisbrugere og alkoholikere som coach og terapeut, er stifteren af Integral Recovery, hvis overordnede mål er at få bugt med stofmisbrug, alkoholisme og depression, og underviser desuden studerende på John F. Kennedy Universitetet i netop dette felt.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: John Dupuy
Sprog: Dansk
Originaltitel: Integral recovery
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Forlaget I Am
Udgivelsesdato: 30 Nov 2015
Oplagsdato: 30 Nov 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788793172487

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk

Stop en halv og bliv mere hel - En hel ny behandling af afhængighed Forlaget I Am