Stille død - om at passe en døende i eget hjem

Vis stort billede
Stille død - om at passe en døende i eget hjem

169,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Normalt ender vi vores dage på plejehjem, hospital eller hospice. Det ønskede Mette Ringsteds svigerfar Jens ikke, han ville dø i sit eget hjem. Derfor brød Mette og hendes mand med sædvane og tog sig af Jens de sidste 51 dage af hans liv.
Jens fik i februar 2012 konstateret uhelbredelig kræft i bugspytkirtlen. Han boede alene, og som nærmeste pårørende var det Mette og hendes mand, som fulgte ham til lægekonsultationer og behandlinger. Det var også dem, som havde ansvaret for at passe ham, da han relativt hurtigt blev meget dårlig.
I Stille dødberetter Mette om de tanker, samtaler og tilfældigheder, der førte til, at hun og hendes mand endte med at følge svigerfarens ønske om at dø i eget hjem, selvom de havde forestillet sig, at han skulle tilbringe sine sidste dage på hospice.
Bogen bidrager til at nedbryde det tabu, som døden stadig er for mange mennesker. Den er hverken spirituel eller religiøs, men fortæller lavpraktisk om døden – som en del af hverdagen.
Den henvender sig særligt til pårørende, som overvejer at passe en døende hjemme, men også til sygeplejersker, sosu’er og andet sundhedspersonale, som på et fagligt grundlag beskæftiger sig med døende.
Mette Ziemendorf Ringstedhar tidligere været klummeskribent på Jyllands-Posten, udgivet bogen Meget små børn og har i mange år været blogger. Ved siden af sit forfatterskab arbejder hun i dag på Kulturværftet i Helsingør.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Mette Ziemendorf Ringsted
Sideantal: 88
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Frydenlund
Bredde: 154 mm
Højde: 222 mm
Dybde: 6 mm
Vægt: 164 g
Udgivelsesdato: 19 Feb 2014
Oplagsdato: 19 Feb 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771183436

Udgivelsesår

2014

Sprog

Dansk

Stille død - om at passe en døende i eget hjem Frydenlund