Stemmens kraft - kend din stemme, kend dig selv

Vis stort billede Tilføj
Stemmens kraft - kend din stemme, kend dig selv

249,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-4 hverdage

Kender du det: Din stemme – pludseligt og uden varsel – kommer til at råbe en vibrerende usikkerhed bag den sikre maske? Den bliver luftig og hæs, knækker over eller stoppes af en klump i halsen. Eller kender du det, at din gode ven blot skal sige >>Hej<< i telefonen, og straks ved du, at der er noget galt? Ord kan lyve, men det kan stemmen ikke. Og der er i det hele taget ikke noget i kommunikation, vi reagerer så stærkt på som stemmen.
Stemmen er en åben bog. Alt, hvad vi glemmer, husker vores krop. Og alt, hvad vores krop husker, afspejles i vores stemme.
Lisbeth Hultmann fortæller i Stemmens kraft, hvordan du kan arbejde med din stemme og lære om dens mange udtryksmuligheder. Bogen er både til dig, der ønsker at bruge din stemme professionelt som sanger, taler eller skuespiller, og til dig, der blot ønsker at få styr på problemer med at tale for højt, for lavt, rømmer dig for meget, mumler og lign.Målet er at gøre din kommunikation lettere både professionelt og privat.
Lisbeth Hultmann(født 1953) er operasanger og uddannet bevægelsespædagog. Hun har arbejdet med dans og har sideløbende taget en psykoterapeutisk uddannelse. Lisbeth underviser bl.a. skuespillere og sangere samt personer, der 'blot' ønsker at bruge stemmetræning som en selvudviklingsproces. Hun har virksomheden Stemmens Palads,

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Lisbeth Hultmann
Sideantal: 128
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 3
Udgiver: Frydenlund
Bredde: 159 mm
Højde: 229 mm
Dybde: 10 mm
Vægt: 287 g
Udgivelsesdato: 05 Feb 2013
Oplagsdato: 05 Feb 2013
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771181470

Udgivelsesår

1996

Sprog

Dansk

Stemmens kraft - kend din stemme, kend dig selv Frydenlund