Spørg dine engle - - og få guddommelig hjælp til at skabe mirakler

Vis stort billede Tilføj
Spørg dine engle - - og få guddommelig hjælp til at skabe mirakler

299,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

I Spørg dine engle guider det unge, charmerende medie Kyle Gray læseren til at få hjælp fra englene gennem bøn. Bøn er det øjeblik, vi kalder på hjælp – når vi ønsker forandring, har brug for et svar eller ligefrem et mirakel.

Mange mennesker tror i dag på engle, men ved ikke altid, hvordan de skal henvende sig til dem – eller hvilke engle, der kan hjælpe i specifikke situationer. Med hjertevarme og ud fra sin dybe personlige erfaring og indsigt introducerer Kyle Gray os for de vigtigste engle i englehierarkiet og giver specifikke instruktioner i, hvordan vi kan spørge dem om hjælp til hvad som helst – det være sig et bedre helbred, parforhold, økonomi eller succes i livets mange forhold.

Bogen er let læst og indeholder mange rørende personlige beretninger, fra både forfatteren og hans klienters liv, som vidner om bønnens kraft.

Bagerst i bogen findes en oversigt over bønner – fx hvilke der er gode at bruge i hverdagen eller om aftenen, inden vi lægger os til at sove, eller hvilke der kan bruges i forbindelse med livets større livs-processer og krisesituationer. Englene står klar til at hjælpe – vi skal bare spørge dem!

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Kyle Gray
Sideantal: 223
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Christine Clemmensen
Originaltitel: Angel Prayers
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oversætter: Annette Leleur
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Gyldendal
Bredde: 138 mm
Højde: 216 mm
Dybde: 18 mm
Vægt: 319 g
Udgivelsesdato: 25 May 2015
Oplagsdato: 25 May 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788702205473

Sprog

Dansk

Spørg dine engle - - og få guddommelig hjælp til at skabe mirakler Gyldendal