Søvnkuren - Til dig, der er træt af at sove dårligt

Vis stort billede
Søvnkuren - Til dig, der er træt af at sove dårligt

249,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Forfatter, stressekspert og journalist Lis Lyngbjerg Steffensen ryster hovedpuden, så du kan få udpeget dit søvnproblem og gå i gang med at løse det – allerede i aften.

Ligger du og roterer hver aften, før du langt om længe falder i søvn? Eller vågner du med et ’pling’ hver nat klokken 3.33, hvorefter tankerne begynder at køre rundt? Bare rolig! Du kan også lære at sove godt igen. I bogen medvirker en masse lidelsesfæller, landets fremmeste søvneksperter samt psykologer, stresskonsulenter, diætister og motionseksperter.

Læs blandt andet, hvad motion – eller mangel på samme – kan gøre for din søvn, og få forslag til træning, der passer til dit temperament. Find ud af, hvilke madvarer, der virker direkte søvndyssende, og bliv klog på, hvordan du kan bruge lys og mørke til at få din søvnrytme på plads igen.

Hører du til dem, der er plaget af tankemylder, får du fif til at finde stopknappen, og er du en af de mange, der bliver forstyrret af sidemandens snorken, er der også råd for det.Søvnkuren er en brugbar, letlæst og overskuelig håndbog, der nok skal få z’erne frem i de søvnløse øjne. Bogens force er de mange forskellige løsningsforslag, der sikrer, at alle med søvnproblemer kan finde en kur, der passer til netop deres temperament.

Glæd dig til at sove godt på ny og vågne veludhvilet op til din første dag i et liv med mere energi og overskud!

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Lis Lyngbjerg Steffensen
Sideantal: 200
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Gads Forlag
Bredde: 174 mm
Højde: 211 mm
Dybde: 16 mm
Vægt: 323 g
Udgivelsesdato: 06 Mar 2011
Oplagsdato: 06 Mar 2011
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788712045946

Udgivelsesår

2011

Sprog

Dansk

Søvnkuren - Til dig, der er træt af at sove dårligt Gads Forlag