Søvn - 50 øvelser i mindfulness og afslapning for en rolig nat

Vis stort billede
Søvn - 50 øvelser i mindfulness og afslapning for en rolig nat

169,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Denne pragtfuldt illustrerede guide til bedre søvn retter sig mod alle, der oplever, at et travlt sind holder dem vågne om natten. Visualiseringsøvelserne vil hjælpe dig med at lukke ned ved sengetid, og der er praktiske råd til, hvordan du kan forbedre din søvnhygiejne. Søvn er noget af et mysterium. I betragtning af, hvor stor en del af vore liv, vi bruger på at sove, så forstår vi utrolig lidt af dens processer eller dens funktioner. Men vi ved, at vi ikke kan gå længe uden at føle trang til at sove. Vi ved også, at vi opfatter søvn som en af livets glæder, selvom vi paradoksalt nok er mere eller mindre bevidstløse, når vi oplever den. Og vi føler instinktivt, at søvn gør vores sind og kroppe inderligt godt. Slip fri af den onde cirkel af søvnløse nætter med 50 lette øvelser.
Klinisk psykolog og wellness-coach Arlene K. Unger tilbyder dig denne unikke samling af mindfulness- og afslapningsøvelser til at hjælpe dig med at falde i søvn og blive ved med at sove. Du vil vågne og føle dig forfrisket og klar til alt, hvad dagen måtte bringe.

Håndbogen har den perfekte størrelse til at ligge på natbordet og er skabt til hele tiden at være ved hånden med farvelægnings-øvelser og positive selvbekræftelser, der vil hjælpe dig til at sove trygt og dybt.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Arlene K. Unger
Sideantal: 160
Sprog: Dansk
Originaltitel: Sleep - 50 mindfulness exercises for a restful night’s sleep
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Indbundet
Oversætter: Lisbeth Valentin Madsen
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Billesø & Baltzer
Bredde: 144 mm
Højde: 173 mm
Dybde: 19 mm
Vægt: 331 g
Udgivelsesdato: 14 Jun 2016
Oplagsdato: 14 Jun 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788778423856

Sprog

Dansk

Søvn - 50 øvelser i mindfulness og afslapning for en rolig nat Billesø & Baltzer