Sort på hvidt - personlige erfaringer med mani og depression

Vis stort billede
Sort på hvidt - personlige erfaringer med mani og depression

160,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Den bipolare lidelse er en omfattende sygdom, og oplevelserne af sygdommen er dens konsekvenser er meget individuelle.
I bogen er samlet en række personlige beskrivelser af forskellige aspekter af bipolar lidelse, skrevet af eller fortalt af den syge selv. Bogens hovedfokus er især de tanker og følelser, der typisk dukker op i forbindelse med sygdommen. Hvordan kommer jeg videre? Hvordan påvirker sygdommen min egen eller andres opfattelse af mig? Hvordan undgår jeg at blive syg igen?
Bogen indeholder blandt andet personlige beretninger om mani, depression og blandingstilstand, beskrivelser af de personlige konsekvenser af sygdommen, det centrale spørgsmål om åbenhed og lukkethed og forskellige bud på, hvordan de pårørende kan forholde sig. Desuden præsenteres forskellige redskaber, der kan være nyttige i håndteringen af sygdommen. Bogen indledes med en generel beskrivelse af sygdommen og dens behandling skrevet af fagfolk.
Formålet med bogen er at give mennesker, der skal leve med den bipolare lidelse - og deres pårørende - indblik i sygdommen og inspiration til, hvordan man kan håndtere nogle af de situationer og vanskeligheder, der ofte ledsager sygdommen. Bogen henvender sig, ud over til mennesker med bipolar lidelse og deres pårørende, til alle med interesse for emnet - herunder studerende og fagpersoner.

Flere detaljer

Mere info
Sideantal: 104
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Psykiatrifonden
Bredde: 169 mm
Højde: 240 mm
Dybde: 8 mm
Vægt: 268 g
Udgivelsesdato: 26 Dec 2006
Oplagsdato: 26 Dec 2006
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788790420550

Sprog

Dansk

Sort på hvidt - personlige erfaringer med mani og depression Psykiatrifonden