Sommer hele året - Sådan kommer du igennem vinteren

Vis stort billede
Sommer hele året - Sådan kommer du igennem vinteren

199,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Vinteren truer - med kulde og mørke, regn og rusk, sne og sjap
- men lad den ikke også tage dit gode humør!
En stor del af den danske befolkning oplever vintertræthed og
humørpåvirkning i vinterhalvåret - og 12 % af os udvikler en vinterdepression.
Denne bog er en håndsrækning til alle de danskere, der trives bedst om sommeren og ser vinteren som noget, der blot skal overstås.
Bogen viser, hvordan man kommer godt igennem vinteren ved dels at holde sig forsynet med energi i dagligdagen, og dels at lade sig inspirere af højtidernes og månedernes symbolik til at finde lyspunkter, også i de mørke måneder.
Sommer hele åreter en praktisk forebyggende metode som enhver kan følge. Enhver der gerne vil sætte et endeligt, definitivt punktum for vinterdepression og vintertræthed.

Baggrund:
Tine Frellesen, manuskriptforfatter og fotograf, havde lidt af vinterdepression, da hun satte sig for at udvikle en metode til forebyggelse af vinterdepression og vintertræthed. Som hun selv skriver:
Noget måtte der ske. Jeg kunne selvfølgelig bare investere i en lyslampe, men jeg kunne ikke lade være med at spekulere over, om ikke der var en mere naturlig måde at forebygge vinterdepression, i stedet for at sidde foran en elektronisk lysskærm. (.) Jeg begyndte at tænke over, hvad det var ved sommeren, jeg holdt så meget af, og hvordan jeg kunne bringe den med mig ind i vinteren. (.) Og langsomt, men sikkert, fandt jeg min egen metode. Jeg begyndte at holde af vinteren og nåede til et punkt, hvor jeg følte mig fuld af glæde og energi, selv på den mørkeste januardag.
Sommer hele året-metoden er fuld af inspiration og idéer til at holde fast i energien og det gode humør hele vinteren igennem. Den præsenteres i en smuk og gennemillustreret bog, der vil virke lindrende og helende for enhver, der til tider kan føle sig plaget af vintertræthed eller -depression. Med denne bog får man redskaberne til at komme det til livs én gang for alle.
Beslut dig for at gøre en indsats for at finde lyset i mørket. Det lykkedes for mig, så det kan også lykkes for dig. I dag elsker jeg vinteren lige så meget som sommeren.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Tine Frellesen
Sideantal: 127
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hardback
Oplag: 1
Udgave: 1
Fotograf: Tine Frellesen
Udgiver: Nyt Nordisk Forlag
Bredde: 200 mm
Højde: 231 mm
Dybde: 17 mm
Vægt: 574 g
Udgivelsesdato: 30 Oct 2008
Oplagsdato: 30 Oct 2008
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788717040267

Udgivelsesår

2008

Sprog

Dansk

Sommer hele året - Sådan kommer du igennem vinteren Nyt Nordisk Forlag