Snart læge - Og hvad så?

Vis stort billede
Snart læge - Og hvad så?

299,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

SNART LÆGE – OG HVAD SÅ?

Bogen til dig, der nærmer dig afslutningen på medicinstudiet eller netop er færdig.

Denne bog handler om karrierevalg. Generelt om lægers karrierevalg – specifikt om dit karrierevalg. Der er stigende krav fra samfundets side om, at den nyuddannede unge læge hurtigt skal igennem det lægelige videreuddannelsessystem. Denne bog er en hjælpende hånd til dig, der skal i gang med karrieren.

En rød tråd gennem bogen er, at du selv må tage lederskab for dit karrierevalg. Herunder hvordan du afklarer dine kompetencer, især inden for hver af de 7 lægeroller. Bogen indeholder også gode tips til networking, hvordan du skriver en ansøgning, og hvordan du går til jobsamtale.

Sidst i bogen finder du en opslagsdel, hvor hvert af de 38 medicinske specialer præsenteres.

Både læst i sin helhed og brugt som opslagsbog vil Snart læge – og hvad så? være til rigtig stor hjælp for dig, der skal videre i karrieren. Den er primært henvendt til medicinstuderende, der nærmer sig enden på uddannelsen, KBU-læger og andre uddannelsessøgende læger, men også til lægelige hovedvejledere og daglige kliniske vejledere.

Held og lykke med karrierevalget!

Nynne Lykke Christensen: Cand.mag. i dansk og idræt. Konsulentuddannelse i procesledelse og coaching, Master i positiv psykologi. Arbejder som Chefkonsulent hos Yngre Læger med områderne karriereveje, læring, vejledning, robusthed, trivsel, kollegialitet, konfliktløsning og netværk. Underviser i karriereplanlægning på medicinstudiet på KU, AU og SDU.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Nynne Lykke Christensen
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Fadl'S Forlag
Bredde: 159 mm
Højde: 221 mm
Dybde: 20 mm
Vægt: 547 g
Udgivelsesdato: 02 Jul 2015
Oplagsdato: 02 Jul 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788777497896

Sprog

Dansk