Smuk holdning uden tantepukkel

Vis stort billede Tilføj
Smuk holdning uden tantepukkel

229,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Vi har den næsten alle sammen; en tantepukkel. Måske er vi ikke klar over, hvad det kaldes, men vi ser det på os selv og andre: Den let rundede ryg, det fremtrukne hoved og bulen i nakken. I Smuk holdning uden tantepukkel får du råd og øvelser til at komme af med puklen og i stedet få en ret og afbalanceret holdning.

Den sammensunkne holdning er ikke bare grim. Den påvirker muskler og led i nakke, skuldre, arme og brystkasse, og den kan også være smertefuld. Smuk holdning uden tantepukkel er en bog til den, der vil af med sin pukkel og de gener, den giver.

Forfatteren fortæller ikke kun om tantepukler og fysisk holdning, men opfordrer også til, at vi ændrer holdning til os selv, løfter vores bryst og tillader os selv at gå ud i verden med åben pande og løftet hoved. For tantepuklen er også et udtryk for, at vi forsøger at fylde mindre i landskabet. Rie Winkler opfordrer os alle til at gøre det til en fælles opgave at løfte os op i en balanceret holdning og slippe ’underhunden’ for derved at få et bedre velbefindende og et smukkere udseende.

Til at begynde med kræver det en del omtanke at komme af med de gamle vaner og få indøvet nye. Bogen indeholder en forklarende del, der ser på årsagerne til og symptomer på tantepukler, og 31 øvelser der hjælper godt på vej. Så måske er der endnu håb for en oprejst nation af mænd og kvinder.

Rie Winkler er afspændingspædagog og har mangeårig erfaring med behandling og undervisning inden for afspænding, bækkenbundstræning, rygtræning, ergonomi, vandgymnastik, leg og bevægelse.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Rie Winkler
Sideantal: 101
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 3
Udgave: 1
Udgiver: Forlaget Frydenlund
Bredde: 178 mm
Højde: 238 mm
Dybde: 14 mm
Vægt: 435 g
Udgivelsesdato: 01 Jun 2010
Oplagsdato: 14 Feb 2013
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788778877642

Udgivelsesår

2010

Sprog

Dansk

Smuk holdning uden tantepukkel Forlaget Frydenlund