Smagen af Kosmos - Daglige refleksioner over integral spiritualitet

Vis stort billede
Smagen af Kosmos - Daglige refleksioner over integral spiritualitet

349,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Ken Wilber er kendt for sine filosofiske værker, men i Smagen af Kosmos får vi et sjældent indblik i hans hverdagsliv og spirituelle tilgange, som bliver beskrevet med varme, en god portion humor, stor selvironi og skarphed.

Dagbogsoptegnelserne rækker fra dagligdags begivenheder, lige fra hvilken film han netop har set, til mødet med den nye kærlighed i hans liv, til detaljerede beskrivelser af hans spirituelle praksis og meditative erfaringer. De rummer også vejledning til spirituelt søgende og refleksioner over både egne og andre teoretikeres værker samt underholdende essays om alt fra kunst over feminisme til psykoterapi.

Ved at følge dette ene år i Ken Wilbers liv får vi som læsere både kendskab til den rige tankeverden, der ligger bag idéerne i bøgerne, og det usædvanlige og lidenskabelige menneske bag tankerne.

KEN WILBER – psykolog og filosof – er en af vor tids mest vidtspændende tænkere. Han skrev sin første bog som 23-årig og har siden udvidet sit forfatterskab med mere end 20 bøger, hvoraf flere efterhånden er oversat til dansk. Han er desuden grundlæggeren af The Integral Institute, som er en tænketank, der forsker i integral teori og praksis.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Ken Wilber
Sideantal: 421
Sprog: Dansk
Originaltitel: One taste - Daily reflections on integral spirituality
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Hardback
Udgave: 1
Udgiver: Forlaget I Am
Bredde: 154 mm
Højde: 222 mm
Dybde: 35 mm
Vægt: 749 g
Udgivelsesdato: 27 Apr 2014
Oplagsdato: 27 Apr 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788799662487

Udgivelsesår

2014

Sprog

Dansk

Smagen af Kosmos - Daglige refleksioner over integral spiritualitet Forlaget I Am