Slut med hovedpine, rygsmerter og andre plager

Vis stort billede Tilføj
Slut med hovedpine, rygsmerter og andre plager

298,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Over 20.000 mennesker har på Ole Larsens kurser oplevet, hvordan hovedpiner og alvorlige rygsmerter fjernes på få minutter.
Det tager ca. et kvarter at fjerne en hovedpine. Det sker ved, at deltagerne giver sig selv akupressur og energistimulering. De fleste bliver smertefrie på denne måde.
Der er ingen mystik i Ole Larsens behandlingsmetoder. Alt sker på et biologisk grundlag, hvor krop og hjerne aktiveres og behandles holistisk.
Rygsmerter har oftest flere årsager. Behandlingen indebærer en omlægning af kosten, nye sidde- og arbejdsstillinger samt en bevidst bearbejdning af psyken.
Ryggen er et spejl af krop og hjerne. Ubalancer andre steder forplanter sig til ryggen. Derfor har det indtil nu været så vanskeligt at forstå, hvordan ryglidelser opstår, og hvordan de skal behandles.
For første gang gives her en samlet beskrivelse af smerteproblematikken med behandlingsteknikker, der strækker sig fra statikkorrektion over ernæringslære til chakrahealing med sten, farver, lyd og berøring.
Tekst og illustrationer er så instruktive, at du straks kan gå i gang med helbredelsen og dermed tage ansvar for dit eget helbred uden de bivirkninger, der kendes fra traditionelle behandlingsmetoder.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Ole Larsen
Sideantal: 319
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Ukendt
Oplag: 2
Udgave: 2
Udgiver: Sphinx Rygstøttens Forlag
Bredde: 160 mm
Højde: 231 mm
Dybde: 18 mm
Vægt: 612 g
Udgivelsesdato: 04 May 2006
Oplagsdato: 04 May 2006
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788777591051

Udgivelsesår

2006

Sprog

Dansk

Slut med hovedpine, rygsmerter og andre plager Sphinx Rygstøttens Forlag