Slip mig fri! - guide til børn og unge med separationsangst

Vis stort billede
Slip mig fri! - guide til børn og unge med separationsangst

199,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

En guide til børn og unge med separationsangst – og deres voksne. Bogen viser, hvordan børnene og de unge kan slippe af med angsten og blive del af et normalt børneliv.
Oskar vil gerne med på koloni, men han kan ikke. Maja elsker skolen, alligevel møder hun ikke op. De tør ikke forlade deres forældre. Børn og unge med separationsangst er nemlig paniske for, hvad der mon kan ske, når de ikke er sammen med deres forældre. De frygter, at forældrene dør eller kommer galt af sted. De er også dødsensangste for, at de selv farer vild, bliver kidnappet eller måske ligefrem bliver slået ihjel, mens mor og far er på arbejde.
Oskar og Maja, som vi møder i bogen, er dog blot to af mange børn, der lider af separationsangst i en sådan grad, at angsten hindrer dem i at deltage i alt det, som de inderst inde har mest lyst til. Bogen gør børnene og de voksne til medspillere i kampen mod separationsangsten, så den enten forsvinder eller får så lidt indflydelse, at den ikke længere begrænser barnet i det daglige.
Her er masser af øvelser, der trin for trin klæder barnet på til at blive angsten kvit. Bogen bygger på kognitiv adfærdsterapi og er skrevet i børnehøjde til børn og unge mellem 7 og 14 år.
Jens Henrik Thomsen er psykolog og arbejder på en børne- og ungdomspsykiatrisk klinik. Ved siden af driver han en psykologisk klinik, der har specialiseret sig i behandling af børn og unge med angst, fobier og OCD.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Jens Henrik Thomsen
Sideantal: 96
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 1
Tegnet af: Maria Engstrøm
Udgiver: Frydenlund
Bredde: 158 mm
Højde: 228 mm
Dybde: 15 mm
Vægt: 324 g
Udgivelsesdato: 06 Apr 2016
Oplagsdato: 06 Apr 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771185829

Udgivelsesår

2016

Sprog

Dansk

Slip mig fri! - guide til børn og unge med separationsangst Frydenlund