Skøn hele livet - din guide til kosmetisk kirurgi

Vis stort billede Tilføj
Skøn hele livet - din guide til kosmetisk kirurgi

299,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Hvis man tænker på at få foretaget en kosmetisk operation, eller hvis man blot har lyst til at vide mere om emnet, så er Kosmetisk kirurgiikke til at komme udenom. Efterspørgslen på kosmetisk kirurgi er stærkt stigende, samtidig med at rygter og sensationer præger mange mediers omtale af fænomenet. Derfor er der et stort behov for en bog, som giver en saglig og sober fremstilling af emnet, og derfor har plastikkirurgen Benedikte Thuesenskrevet denne bog.
Benedikte Thuesen er stolt af sit arbejde, og hun holder af sine patienter. Hendes skønhedsideal er det naturlige, og da hun kun vil sine patienters bedste, fortæller bogen også udførligt om ulemper og risici. Bogen giver desuden svar på alle spørgsmål før den første konsultation, om ventelistegaranti og meget andet. Alle kosmetiske operationer og behandlinger er gennemgået grundigt, og der står udførligt, hvordan man skal forholde sig før og efter hver operation eller behandling.
Bogen indeholder et afsnit om skønhedsidealer gennem tiderne. Den er underholdende og nutidig og skrevet i et letforståeligt sprog. En ordliste bag i bogen forklarer de lægefaglige udtryk. Benedikte Thuesen er speciallæge i plastikkirurgi. Hun er medstifter og medejer af Københavns Privathospital.
Erik Bork, journalist, har skrevet det historiske afsnit.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Benedikte Thuesen
Sideantal: 233
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: People'S Press
Bredde: 175 mm
Højde: 247 mm
Dybde: 20 mm
Vægt: 863 g
Udgivelsesdato: 29 Sep 2008
Oplagsdato: 29 Sep 2008
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788770553896

Udgivelsesår

2008

Sprog

Dansk

Skøn hele livet - din guide til kosmetisk kirurgi People'S Press