Skift kurs - Sådan bliver den svære forandring nemmere

Vis stort billede Tilføj
Skift kurs - Sådan bliver den svære forandring nemmere

299,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Hvorfor er det så svært at forandre ting? At smide de famøse fem kilo, få teenageren til at rydde op og få de ønskede ændringer gennemført på arbejdspladsen? De fleste af os har prøvet at forandre både os selv og andre. Og de fleste af os har fejlet. Måske fordi vi tit leder efter en løsning på vores problem, der er lige så stort som problemet selv.


Men det er heldigvis slet ikke nødvendigt. Modstanden mod forandring sidder nemlig inde i vores egne hoveder, hvor vores rationelle side og vores følelsesmæssige side konstant bekriger hinanden. Vores rationelle side ved udmærket godt, at der skal en forandring til, hvis vi skal smide fem kilo inden ferien. Og den ved, at det er ensbetydende med afsavn. Vores følelsesmæssige side kunne omvendt ikke være mere ligeglad. Den elsker det kendte, den hurtige behovstilfredsstillelse og rutinerne – også dem, der handler om at snuppe en latte og en croissant på vej til arbejde.
Skift kurs! viser, hvordan man med en let manipulation kan få den rationelle og den følelsesmæssige side til at finde fælles fodslag – både hos sig selv, sine børn og sine ansatte. Og så bliver den svære forandring nemmere, uanset om den foregår på individ-, organisations- eller samfundsniveau. Lær hvordan hos de veloplagte og inspirerende Heath-brødre, hvis bog strøg direkte ind som nummer 1 på bestsellerlisterne hos både New York Times og Wall Street Journal.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Dan Heath / Chip Heath
Sideantal: 380
Sprog: Dansk
Originaltitel: Switch
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Hæftet
Oversætter: Lotte Kirkeby Hansen
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Don Max
Bredde: 151 mm
Højde: 201 mm
Dybde: 34 mm
Vægt: 497 g
Udgivelsesdato: 31 Dec 2012
Oplagsdato: 31 Dec 2012
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788792845153

Udgivelsesår

2013

Sprog

Dansk

Skift kurs - Sådan bliver den svære forandring nemmere Don Max