Skab lykke og overflod - - med hjælp fra englene

Vis stort billede
Skab lykke og overflod - - med hjælp fra englene

279,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Mange mennesker oplever, at de ikke har de ressourcer, der skal til, for at leve det liv, de drømmer om. Skab lykke og overflod giver læseren praktiske råd og redskaber til at komme i kontakt med englene og få hjælp til at manifestere overflod og det liv, de allermest ønsker.

Der findes mange former for overflod – såsom at have nok tid, ideer, selvtillid, menneskelige forbin-delser, muligheder og økonomisk sikkerhed. Ifølge Doreen og Grant Virtue handler det ikke om, hvor mange penge, man har, men om at føle sig tryg og have det, der skal til, for at man kan udføre sit livsformål. Englene står klar til at hjælpe – man skal bare vide, hvordan man henvender sig til dem.

Hvert af bogens 11 kapitler bringer et budskab fra Overflodens Engle – en særlige gruppe af engle, som sørger for, at menneskers guddommelige mission på jorden ikke bliver forhindret.

Skab lykke og overflod – med hjælp fra englene styrker læseren i følelsen af ikke at være alene, og at der er hjælp og støtte at hente. Bogen er let læst og fuld af øvelser, praktiske redskaber og spirituelle indsigter, der kan bruges af alle og lede frem til enhver form for overflod.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Grant Virtue / Doreen Virtue
Sideantal: 200
Sprog: Dansk
Omslagsillustrator: Christine Clemmensen
Originaltitel: Angels of Abundance
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oversætter: Frank Robert Pedersen
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Gyldendal
Bredde: 143 mm
Højde: 221 mm
Dybde: 18 mm
Vægt: 338 g
Udgivelsesdato: 27 Oct 2014
Oplagsdato: 27 Oct 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788702205411

Sprog

Dansk

Skab lykke og overflod - - med hjælp fra englene Gyldendal