Sjælens længsel - Om at finde sig selv uden at føle sig forkert

Vis stort billede
Sjælens længsel - Om at finde sig selv uden at føle sig forkert

349,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

SJÆLENS LÆNGSEL er ikke rettet mod bestemte ting, hændelser eller mennesker – men er det enkelte menneskes længsel mod at finde sig selv, uden at føle sig forkert. Dvs. at føle sig hjemme i sig selv, hvor man end er. Hvis man ikke gør det, forstærker det ubehaget ved tilværelsen og ens lede ved sig selv. At finde hjem i sig selv er enkelt og svært på samme tid.

Med udgangspunkt i barnets udvikling kortlægger bogen personlighedens forskellige karakterstrukturer, som de viser sig i krop og psyke. Med teori, eksempler og cases fra terapien illustreres, hvordan karakterstrukturerne hører sammen med forskellige livsholdninger med hver deres temaer, overlevelsesstrategier og styrkesider. Kendskabet til disse er bogens vej til at forene og opløse nogle af de sværeste paradokser ved det at være menneske.

Ud fra kategorierne

eksistens, behov, autonomi, vilje, kærlighed/seksualitet mv. beskrives de enkelte karakterstrukturer, det drømmearbejde og det psykoterapeutiske forløb, der knytter sig til de enkelte karakterstrukturer og tilhørende livstemaer.

SJÆLENS LÆNGSEL er en vigtig fagbog for behandlere, pædagoger, forældre og andre, der interesserer sig for menneskelig udvikling.

LARS J. SØRENSEN er cand.psych., specialist og supervisor i psykoterapi og ar 1979-2015 været chefpsykolog på Psykiatrihospitalet i Nykøbing Sjælland. Han har arbejdet med psykoterapi både i psykiatrien og privat praksis, og han har igennem mange år været underviser på forskellige psykoterapiuddannelser. Han er forfatter til en rækker bøger om psykologiske emner, bl.a.

Smertegrænsen (2005) og Skam (2013).

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Lars J. Sørensen
Sideantal: 280
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Lea Rathnov/Hofdamerne
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Dansk Psykologisk Forlag
Bredde: 174 mm
Højde: 241 mm
Dybde: 23 mm
Vægt: 597 g
Udgivelsesdato: 06 Jun 2016
Oplagsdato: 06 Jun 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771582437

Udgivelsesår

2016

Sprog

Dansk

Sjælens længsel - Om at finde sig selv uden at føle sig forkert Dansk Psykologisk Forlag