Simple Living - Sådan gør du

Reduced price!
Vis stort billede
Simple Living - Sådan gør du

119,96 kr

-20%

149,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 4-7 hverdage

NU SOM PAPERBACK!
Det enkle liv - det bevidste liv. Hvad går simple living ud på? Hvorfor fanger ideen om et enkelt liv os netop nu? Er du drevet af et ydre pres - øget informationsstrøm, øget arbejdspres, øget krav om velstand? Eller er du drevet af et ønske om at leve dit indre potentiale ud og/eller finde "den skjulte dimension"?
Lev det, der betyder noget. Enkelheden begynder, når du finder det, der betyder noget. Bliv inspireret til at finde det, der brænder inde i dig - dit livsformål eller livsopgave.
Gør plads til forandringer. Nu skal der ryddes op! Du ved nu, hvad der betyder noget for dig, og den erkendelse har du i baghovedet, når du med nye øjne kigger på din bolig. Hvad har du brug for, og hvad forhindrer dig i at leve det liv, du ønsker. Smid ud, ryd op, gør klar.
Lad det vigtige blive realiseret. Penge og tid hører som oftest sammen. Er der for meget af det ene, er der for lidt af det andet. Hvordan kan du budgettere med begge dele, så du får en balance og sikrer, at regnskabet går op i forhold til din bundlinje: At leve det, der betyder noget.
Skab netværk og fællesskab. Alle mennesker ønsker at give og modtage kærlighed. Rigtigt mange mislykkes med det. Hvis du lærer at skabe netværk og fællesskab med dine omgivelser, bliver dit liv mindre kompliceret.
Vær det enkle liv. Udviklingen accelererer, og det kan og skal vi ikke lave om på. Men det, vi kan lave om på, er vores måde at tackle accelerationen på. Vi behøver at være enkle.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Gitte Jørgensen
Sideantal: 223
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Paperback
Oplag: 1
Udgave: 2
Udgiver: Schønberg
Bredde: 130 mm
Højde: 210 mm
Dybde: 15 mm
Vægt: 313 g
Udgivelsesdato: 22 May 2007
Oplagsdato: 22 May 2007
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788757017113

Udgivelsesår

2007

Sprog

Dansk