Sensitive børn - fra sårbarhed til styrke

Vis stort billede Tilføj
Sensitive børn - fra sårbarhed til styrke

300,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 3-5 hverdage

Sensitive børn reagerer mere følsomt på indtryk som lys, lyde, sult, træthed og smerte. De er mere påvirkede af andres stemninger og lettere at overstimulere ved forandringer, skift og tidspres. Når sensitive børn møder modgang i livet, er der risiko for, at de rammes hårdere end andre børn. Derfor har man traditionelt set børnene som sårbare. Men i de senere år har det vist sig, at deres gener og personlighedstræk også er forbundet med sociale kompetencer, kognitive styrker, moralsk omtanke og større modtagelighed for positive oplevelser. Disse fordele viser sig dog kun, når børnene får den rigtige støtte.

Bogen introducerer international forskning i sensitive børns styrke, som ikke tidligere har været formidlet på dansk, og som i mange år har været overset. Den klæder professionelle og forældre grundigt på til at genkende og støtte forskellige sensitive børn og viser, hvordan børnene på godt og ondt er mere prægede af kvaliteten af den omsorg, de modtager. Genkendelige og bevægende case-historier guider læseren til at forstå de praktiske strategier, og der er gode råd til både professionelle, forældre og bedsteforældre til sensitive børn. Bogen har forord af Elaine Aron.

Lise August er autoriseret psykolog, specialist i psykoterapi og bachelor i antropologi. Martin August er psykoterapeut og medlem af psykoterapeutforeningen. Forfatterne er danske pionerer inden for sensitivitet og har siden 2002 haft privat praksis og kursusvirksomhed i København.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Martin August / Lise August
Sideantal: 280
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Ida Balslev-Olesen
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Tegnet af: Louise Perlmutter
Udgiver: Hansreitzels
Bredde: 157 mm
Højde: 231 mm
Dybde: 19 mm
Vægt: 425 g
Udgivelsesdato: 31 Mar 2016
Oplagsdato: 31 Mar 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788741257150

Udgivelsesår

2016

Sprog

Dansk

Sensitive børn - fra sårbarhed til styrke Hansreitzels