Sensitiv? - din balance, ro og selvkærlighed

Vis stort billede Tilføj
Sensitiv? - din balance, ro og selvkærlighed

159,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

at sætte ord på, hvordan du er som sensitivt individ, og du får redskaber, der kan skabe balance, ro og selvkærlighed i din hverdag. Bogen indeholder syv trin, der guider dig gennem bevidstgørelse, anerkendelse, accept og mønsterbrud. Som hjælp til dette får du både fysiske og mentale øvelser og eksempler fra Stinemarias eget liv som særligt sensitiv. Det er en fantastisk ting at være sensitiv, når bare du sørger for at passe på dig selv, og denne bog vil inspirere dig til at se på dig selv med nye øjne.

Uddrag fra bogen: Jeg har i mange år vidst, at jeg fornemmede, mærkede og følte meget. Så da udtrykket ”Særligt sensitiv” kom frem, føltes det ikke fremmed for mig. Men stadig har jeg åbenbart ikke helt villet erkende min sensitivitet alligevel, for det var først, da jeg var til et foredrag om HSP – highly sensitive persons, at jeg vågnede helt op. Jeg gik hjem og var rasende! Det var først til det foredrag, at det gik op for mig, at det ikke bare er følelser og fornemmelser, men at det rent faktisk ligger i vores DNA og vores nervebaner. Det gav mig en forklaring på, hvorfor jeg er så sensibel for temperatursvingninger og høje lyde, men jeg følte mig også fanget. Nervebaner og DNA? Jeg var rasende og ked af det i flere dage, indtil det gik op for mig, hvad der var på spil for mig: Erkendelsen af, at min sensitivitet ikke går over. Jeg vokser ikke fra den.

Om forfatteren: Stinemaria Mollie Jensen er personlig mentor, kropsbehandler og Integrative Coach. Hun hjælper mennesker med at slippe gamle overbevisninger og uhensigtsmæssige handlemønstre og giver behandlinger for bl.a. tankemylder og uro. Hun lærer sensitive mennesker at skærme sig for de mange indtryk, der belaster krop og sjæl, så de kan bruge den gave, det i virkeligheden er at være sensitiv. www.basicmind.dk

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Stinemaria Mollie Jensen
Sideantal: 83
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Bente Nordstjerne Petersen
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Mellemgaard
Bredde: 149 mm
Højde: 210 mm
Dybde: 9 mm
Vægt: 170 g
Udgivelsesdato: 29 Apr 2013
Oplagsdato: 29 Apr 2013
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788793025318

Udgivelsesår

2013

Sprog

Dansk

Sensitiv? - din balance, ro og selvkærlighed Mellemgaard