Seniorpsykologi - Introduktion til seniorpsykologiens teori og anvendelse

Vis stort billede
Seniorpsykologi - Introduktion til seniorpsykologiens teori og anvendelse

156,25 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Leverer et teoretisk og praktisk fundament for en bedre forståelse af den hurtigst voksende befolkningsgruppe, nemlig mænd og kvinder +60 år.

Seniorpsykologi henvender sig især til professionshøjskolernes faggrupper på grunduddannelsen og de videregående uddannelser. Dvs. især til pædagoger, socialrådgivere, sygeplejersker, SOSU-assistenter, ergoterapeuter og fysioterapeuter samt andre med professionel kontakt til ældre borgere.

Det er formålet med bogen at levere et teoretisk og praktisk fundament for en bedre forståelse af den hurtigst voksende befolkningsgruppe, nemlig mænd og kvinder +60 år.

Bogen indledes med en præcisering af denne demografiske gruppe og de benævnelser, som anvendes om disse borgere. Dernæst følger en grundlæggende almen indføring i hjernens anatomi og funktioner samt en perspektivering af "seniorhjernen" i forhold hertil.

Bogen fortsætter med at anvise en række løsningsmuligheder, som fagpersoner kan anvende i forbindelse med arbejdet med seniorer: Hvordan er det bedst at kommunikere med seniorerne? Og der følges op med konkrete forslag til træning af kognitive funktioner samt en specifik coaching model til at hjælpe seniorerne med at få sammenhæng i opfattelsen af deres tilværelse ved hjælp af emotionel coaching.

Coaching-modellen er illustreret med en komplet kommenteret udskrift af en individuel rekonstruktion af en seniormands livsbegivenheder.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Poul Røpke
Sideantal: 105
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Hansreitzels
Bredde: 174 mm
Højde: 242 mm
Dybde: 6 mm
Vægt: 241 g
Udgivelsesdato: 16 Apr 2015
Oplagsdato: 16 Apr 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788793114388

Sprog

Dansk

Seniorpsykologi - Introduktion til seniorpsykologiens teori og anvendelse Hansreitzels