Sandheden om dit parforhold - Til døden os skiller

Vis stort billede Tilføj
Sandheden om dit parforhold - Til døden os skiller

129,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

"Gift Dig, Du vil fortryde det. Gift Dig ikke, Du vil også fortryde det."
Sådan skrev forfatteren Ludvig Holberg (født 1664). En bastant udmelding, men som i virkeligheden handler om, at uanset, om vi vælger at leve sammen med en person eller ej, har det nogle konsekvenser for vort liv.
Vælger vi ægteskabet, behøver det dog ikke at ende med en fortrydelse. Heller ikke, hvis det ender med en skilsmisse. For vi kan selv bestemme, hvordan vort samliv skal være. Både under og efter forholdet. Hemmeligheden er at tage ansvar for sit eget liv og bryde mønstre.
"Sandheden om dit parforhold" er skrevet af Pia Chartell, der som alle andre har oplevet ægteskabet på godt og ondt. At hun også har prøvet en skilsmisse er kun en styrkelse af bogens indhold. Du får ikke bare hendes private erfaringer, men også professionelle råd og vejledning.
Med hendes kloge indsigt vil du opdage, at selv et dårligt forhold kan forvandles til et dejligt samvær, men også, at en skilsmisse ikke behøver at betyde farvel til et nyt, fremtidigt forhold.
Betragt indholdet som en guide til et bedre liv, der i kombination med de indlagte checklister og øvelser gør denne bog til et effektivt parværktøj, som kan bruges - og repeteres igen og igen.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Pia Chartell
Sideantal: 112
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Paperback
Oplag: 4
Udgave: 1
Udgiver: Books On Demand
Bredde: 155 mm
Højde: 220 mm
Dybde: 7 mm
Vægt: 189 g
Udgivelsesdato: 15 Mar 2012
Oplagsdato: 16 Mar 2012
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771143720

Udgivelsesår

2011

Sprog

Dansk

Sandheden om dit parforhold - Til døden os skiller Books On Demand