Sæt livet fri - Den revolutionerende healingteknik EFT, der styrker krop, sind og sjæl

Vis stort billede
Sæt livet fri - Den revolutionerende healingteknik EFT, der styrker krop, sind og sjæl

299,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sæt livet fri præsenterer healingteknikken EFT, Emotionel frihedsteknik, som er et fantastisk kraftfuldt redskab til at afhjælpe mentale, følelsesmæssige og kropsrelaterede problemer. EFT er en videreudvikling af tankefeltterapi, som allerede er udbredt i Danmark, og kombinerer den gamle kinesiske lære om meridianer med moderene psykologi og positive bekræftelser.

Metoden, der går ud på, at man banker let på bestemte punkter på kroppen, er en form for følelsesmæssig akupunktur uden brug af nåle, baseret på tesen, at alle negative følelser er resultatet af forstyrrelser i kroppens energisystem.

Forfatteren Nick Ortner viser i bogen, hvordan EFT effektivt kan afhjælpe en bred vifte af problemer fra angst, kroniske smerter, vægtproblemer, til traumer og stress. Teknikken er let at lære og kan anvendes på en selv, hvor end man befinder sig, og ofte opleves en øjeblikkelig effekt.

EFT virker ved at genetablere balance og energi i kroppen og ændrer den måde, hjernen behandler information om et bestemt emne eller problem, så der kan dannes nye, sundere nerveforbindelser.

Sæt livet fri giver både læseren en grundig indføring i teknikken, historien bag og den nyeste viden om, hvordan den virker. Bogen indeholder en lang række interessante cases, trin-for-trin instruktioner og øvelser.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Nick Ortner
Sideantal: 311
Sprog: Dansk
Omslagsillustrator: Christine Clemmensen
Originaltitel: The Tapping Solution
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oversætter: Annette Leleur
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Gyldendal
Bredde: 159 mm
Højde: 232 mm
Dybde: 24 mm
Vægt: 484 g
Udgivelsesdato: 31 Mar 2014
Oplagsdato: 31 Mar 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788702205275

Sprog

Dansk

Sæt livet fri - Den revolutionerende healingteknik EFT, der styrker krop, sind og sjæl Gyldendal