Sådan overvinder du akutte stresstilstande

Vis stort billede
Sådan overvinder du akutte stresstilstande

149,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Bogen møder den stressramte lige der, hvor det er allersværest

Når man sygemeldes med stress, er hurtig og rigtig rådgivning vigtig. Man skal vide, at man ikke er alene, høre om andre i samme situation og opmuntres af positive historier. Man har brug for gode råd til at takle en lang række situationer, oplevelser og reaktioner. Får man dette hurtigt, vil det afkorte stressforløbet betydeligt.

Denne boghandler netop om, hvordan man hurtigt og effektivt kan rejse sig igen, når man er gået ned med akut stress. Stort set alle andre danske stressbøger henvender sig til folk, der ønsker at forebygge stress, og disse bøger er i deres tilgang alt for skræmmende at læse for folk med akut stress. Det retter Lars Bugge op på. Han har selv været syg af stress, og det er bl.a. derfor egne erfaringer, han trækker på i bogen. Dermed møder han den stressramte i øjenhøjde med konkrete råd og ægte historier. Fokus er på råd, værktøjer, input og ideer.

Billedsiden understøtter bogens budskaber; der er ingen angstprovokerede billeder eller teoretiske diagrammer. Bogen er i stedet illustreret med flotte billeder, der skaber ro og glæde.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Lars Bugge
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Frydenlund
Bredde: 132 mm
Højde: 220 mm
Dybde: 10 mm
Vægt: 237 g
Udgivelsesdato: 30 Jul 2009
Oplagsdato: 30 Jul 2009
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788778877680

Udgivelsesår

2009

Sprog

Dansk

Sådan overvinder du akutte stresstilstande Frydenlund