Sådan holder du hjernen i gang - Viden, vækst og visdom

Vis stort billede
Sådan holder du hjernen i gang - Viden, vækst og visdom

275,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Der skal mere end krydsord eller sudoko til for at holde hjernen ved lige. Hjernen er et livslangt byggeprojekt, som kræver at blive stimuleret alsidigt. Til gengæld kan vi opnå vækst af både viden , erfaring , ekspertise og overblik .

I sin fjerde bog om hjernens muligheder i en moden alder tager aldringsforskeren, læge dr.med. Henning Kirk et kig på det gode gamle begreb visdom . Han beskriver det ud fra nye forskningsvinkler, og han giver konkrete råd om, hvordan man generelt styrker hjernen, når man bliver ældre. Det kræver blandt andet at den fysiske form vedligeholdes.

Og hjernen styrkes også hvis vi er aktivt sammen med andre mennesker – gerne med børn og barnlige sjæle. Sproget kan fortsat udvikles, og fremmedsprog giver yderligere gevinster. Det viser den nyere forskning, som også viser os musikkens betydning for hjernens fortsatte udvikling.

Henning Kirk (f. 1947) er speciallæge i samfundsmedicin og en lang karriere som forsker og formidler inden for aldring, sundhed og forebyggelse.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Henning Kirk
Sideantal: 176
Sprog: Dansk
Omslagsillustrator: Imperiet
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 2
Udgave: 1
Udgiver: Akademisk
Bredde: 139 mm
Højde: 220 mm
Dybde: 14 mm
Vægt: 265 g
Udgivelsesdato: 29 Oct 2009
Oplagsdato: 10 Jun 2010
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788750041375

Udgivelsesår

2009

Sprog

Dansk

Sådan holder du hjernen i gang - Viden, vækst og visdom Akademisk