Sådan får du succes i parforholdet

Vis stort billede
Sådan får du succes i parforholdet

199,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Her har du endnu en bog om parforhold, kærlighed, terapi, sex og ... NEJ! og atter NEJ! Her har du nemlig en helt unik bog om dette ellers så forslidte emne. ""Unik"" fordi den handler om dit - og kun dit - parforhold. Det er nemlig dig og din partner, der tilfører bogen det allervigtigste: det, der har betydning for, hvordan I trives i netop jeres samliv. Når I har ydet jeres bidrag, giver bogen således opskriften på, hvordan I skal være overfor hinanden for at give jeres kærlighed de bedste betingelser for at blomstre.
Herudover giver bogen også nogle særdeles værdifulde råd om, hvordan I undgår eller tackler konflikter, håndterer jalousi, overlever utroskab, får tid til hinanden og glæder hinanden i hverdagen. Og selv om bogen taler om succes i parforholdet, giver den også stof til eftertanke mht. valget af partner og den mulige afslutning af et forhold.
""Sådan får du succes i parforholdet"" er med andre ord en ""brugervejledning"" for dem, der ønsker at danne par og burde derfor udleveres sammen med enhver vielsesattest - eller vedlægges nøglerne til den første fælles bolig. Det sker som bekendt ikke, men nu har du muligheden for at afhjælpe denne mangel ved enten at købe den til dig og din partner - eller til andre par, som du ønsker denne succes. Det sidste kan du endda gøre uden hensyntagen til modtagernes alder eller erfaring med samliv. Parforholdet er nemlig en livslang udfordring.


Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Torben Madsen
Sideantal: 170
Sprog: Dansk
Produktvariant: Ingen
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Osea
Bredde: 170 mm
Højde: 240 mm
Dybde: 13 mm
Vægt: 487 g
Udgivelsesdato: 14 Jun 2005
Oplagsdato: 14 Jun 2005
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788798901129

Sprog

Dansk