Sådan bli'r du (måske) 100 - -bevar livslysten, vær positiv og undgå livets mange landminer

Vis stort billede
Sådan bli'r du (måske) 100 - -bevar livslysten, vær positiv og undgå livets mange landminer

249,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Vi vil gerne blive gamle, og for at blive det er det sjældent en god ide at at opholde sig for tit i lægens venteværelse og læse alt for gamle ugeblade.
Sundheds- eller sygdomsbehandlings-væsenet er gode til at reparere, men ikke til at gøre os raske eller hjælpe os med at forblive raske.
Og Heldigvis er der i dag gode alternativer: Energimedicin, naturmedicin, ortomolekylær-medicin og bevidsthedsmedicin stormer ind på scenen i disse år, og selv om Sundhedsstyrelsen og dens allierede i medicinalindustrien gør, hvad de kan for at fastholde grebet om patienterne og deres penge, så har de svært ved at bevare deres monopol og især deres troværdighed.
En sådan troværdighed har til gengæld Radiodoktoren og sundhedskonsulenten Carsten Vagn-Hansen. Han er både en traditionel uddannet læge med mange års praksis og endnu flere år erfaringer. Samtidig er han ukonventionel og er ikke bange for at give plads til ny viden og nye erfaringer.
Ifølge Vagn-Hansen er det i meget høj grad op til det enkelte menneske at opnå en høj levealder og samtidig bevare en høj livskvalitet.
Vagn-Hansen har lært af mennesker, og ikke kun af mennesker fra vores egen kultur. For nylig citerede han kloge mænd og koner fra Kaukasus. I deres tradition, hedder det, er et passende stykke arbejde for en 100 årig let lugearbejde i haven. En af de vigtigste betingelser for et langt liv er, siger lægen, er så vidt muligt at blive ved med at tage ansvaret for sig selv.
Carsten Vagn-Hansen mener i høj at det er en kombination af fortidens medicin og fremtidens (energi- og bevidsthedsmedicin) sammen med vores egen livslyst der kan hæve vores levealder endda betragteligt. Bogen er let- og vellæst og fuld af gode råd til læseren!

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Carsten Vagn-Hansen
Sideantal: 381
Sprog: Dansk
Forord af: Carsten Vagn-Hansen
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Hovedland
Bredde: 158 mm
Højde: 220 mm
Dybde: 24 mm
Vægt: 561 g
Udgivelsesdato: 18 Sep 2014
Oplagsdato: 18 Sep 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788770704564

Sprog

Dansk

Sådan bli'r du (måske) 100 - -bevar livslysten, vær positiv og undgå livets mange landminer Hovedland