Rundt om sklerose - Ernæring, alternative behandlinger og sund håndtering af udfordringerne

Reduced price!
Vis stort billede
Rundt om sklerose - Ernæring, alternative behandlinger og sund håndtering af udfordringerne

262,40 kr

-20%

328,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Bogen kommer hele vejen rundt om sklerose; omkring det fysiske og psykiske velbefindende samt omkring de sociale aspekter af sundhed og sygdom.
Mange faktorer spiller en rolle ved sklerose, f. eks. mangel på sollys og dermed D-vitamin, en kost med mange mættede fedtstoffer fra kød og mælkeprodukter, kviksølvbelastning fra amalgamfyldningerne i vores tænder, mangel på B12 -vitamin, stress og kemikaliebelastning. Læseren får redskaber til at bremse sklerose med ernæring, kosttilskud, naturmedicin og alternative behandlinger samt hjælp til at skabe nye helbredsfremmende vaner. At det konventionelle sundhedssystem ignorerer betydningen af kost og kosttilskud og er afvisende overfor nye behandlingsformer, har store personlige og samfundsmæssige omkostninger.
Her er desuden inspiration til at tackle den krise, det er at få en så alvorlig diagnose samt til at bevare sundhed og livsglæde.
Uanset om du har sklerose, er pårørende, arbejder i sundhedssektoren, er alternativ behandler eller interesserer dig for sundhedspolitik, er der viden og inspiration i ”Rundt om sklerose”. Også mennesker med en anden sygdom, hvor inflammation eller degeneration er involveret, kan hente hjælp her.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Anne-Kirsten Brønserud
Sideantal: 612
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Paperback
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Books On Demand
Bredde: 170 mm
Højde: 220 mm
Dybde: 37 mm
Vægt: 1051 g
Udgivelsesdato: 25 Mar 2012
Oplagsdato: 26 Mar 2012
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771144437

Udgivelsesår

2012

Sprog

Dansk

Rundt om sklerose - Ernæring, alternative behandlinger og sund håndtering af udfordringerne Books On Demand