Rundt om ACT - Muligheder og metode i Acceptance and Commitment Therapy

Reduced price!
Vis stort billede
Rundt om ACT - Muligheder og metode i Acceptance and Commitment Therapy

215,20 kr

-20%

269,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 4-7 hverdage

Denne første danskskrevne antologi om ACT (Acceptance and Commitment Therapy) går i dybden med metodens mange an­vendelsesmuligheder – set med danske behandleres øjne.
Antologien introducerer til historien, teorien og metoden bag ACT og opsummerer de danske erfaringer med terapiformen, der har vundet stor international anerkendelse. En af ACT’s største styrker er dens fleksibilitet: Metoden og interventionerne er transdiagnostiske og kan tilpasses en lang række forskellige problemstillinger.
Bogen beskriver, hvordan ACT-interventioner kan bruges i forhold til både depression, angst, afhængighedstilsande, kronisk smerte, børn med psykiske vanskeligheder, gruppebehandlinger og organisationsterapi.
Formålet er således også at bidrage til det øgede fokus på ACT i Danmark og give danske behandlere mulighed for at snuse til ACT og forhåbentlig blive nysgerrige efter mere.
Rundt om ACT henvender sig til psykologer, psykiatere, psykoterapeuter og andre behandlere.
Susan Møller Rasmussen er cand.psych., autoriseret psykolog og specialist i psykoterapi. Susan er indehaver af ACT-Praxis i Odense og København og arbejder til daglig med behandling, terapi og supervision. Camilla Grønlund er cand.psych., autoriseret psykolog og specialist i psykoterapi. Camilla er medejer af Act House Psykologerne i Aarhus og arbejder til daglig med behandling, terapi og supervision.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Susan Møller Christensen / Camilla Grønlund (red.)
Sideantal: 243
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Frydenlund
Bredde: 154 mm
Højde: 221 mm
Dybde: 14 mm
Vægt: 433 g
Udgivelsesdato: 30 Jan 2015
Oplagsdato: 30 Jan 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771183580

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk

Rundt om ACT - Muligheder og metode i Acceptance and Commitment Therapy Frydenlund