Reumatologi

Vis stort billede Tilføj
Reumatologi

749,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-4 hverdage

Reumatologi 3. udgave er en opslags- og lærebog, som er skrevet på initiativ af Dansk Reumatologisk Selskab. Bogen indeholder opdateret viden inden for alle områder af reumatologien, det vil sige bevægeapparatets medicinske sygdomme. I lighed med tidligere udgaver har redaktionen fastholdt et stort antal forfattere, hvis ekspertise dækker de mange delområder inden for reumatologien.

I forhold til 2. udgave er der foretaget en række ændringer med det formål at give de kliniske aspekter endnu højere vægt. Således er flere teoretiske afsnit blevet taget ud til fordel for nye kapitler omhandlende feber og graviditet i forbindelse med reumatologiske sygdomme. Siden forrige udgave er der på flere områder tilkommet nye og opdaterede internationale klassifikationskriterier samt konsensusrapporter, hvor bogen tilsvarende er blevet opdateret.

Det er redaktionsgruppens håb, at bogen vil finde anvendelse som lærebog for uddannelsessøgende i medicin, biomekanik samt fysio- og ergoterapi. Derudover håber vi, at lærebogen kan blive et nyttigt redskab i dagligdagen for såvel praktiserende læger, reumatologer, ortopædkirurger, kiropraktorer, reumatologiske sygeplejersker samt fysio- og ergoterapeuter.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Kristian Stengaard-Pedersen / Jan Pødenphant (red.) / Claus Manniche / M.Fl
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 3
Udgiver: Fadl
Bredde: 175 mm
Højde: 246 mm
Dybde: 28 mm
Vægt: 1234 g
Udgivelsesdato: 29 Mar 2012
Oplagsdato: 29 Mar 2012
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788777496042

Udgivelsesår

2006

Sprog

Dansk