Retsmedicin

Vis stort billede
Retsmedicin

650,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Retsmedicin er læren om medicinens anvendelse i retsvæsenets tjeneste. I det retsmedicinske speciale dokumenteres læsioner, DNA-typer, følger af voldtægt, overgreb mod børn etc., mens alle andre lægelige specialer overvejende behandler patienter og forebygger sygdomme.

I denne 3. udgave er der foretaget en grundig revision af alle kapitlerne med det nyeste inden for retsmedicin. Den er som i tidligere udgaver velillustreret og indeholder stadig mange relevante case-eksempler.

Der er desuden tilkommet et nyt kapitel om retsmedicinsk forskning, og i et ligeledes nyt kapitel beskrives kriminalteknikerens samarbejde med retsmedicineren: de tekniske metoder, som politiet anvender, og eksempler på samarbejdet med retsmedicinere på gerningssteder.

Bogen er en pensumdækkende lærebog i retsmedicin for medicinstuderende på Danmarks fire medicinske fakulteter i København, Aarhus, Odense og Aalborg.

Det er derudover intentionen, at bogen fortsat vil finde læsere i en bred kreds, og at den fortsat får værdi som opslagsværk, ikke blot blandt læger, men også i retssystemet og hos medierne.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Jørgen Lange Thomsen (red.)
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hardback
Oplag: 1
Udgave: 3
Udgiver: Fadl'S Forlag
Bredde: 178 mm
Højde: 248 mm
Dybde: 28 mm
Vægt: 1095 g
Udgivelsesdato: 07 Sep 2013
Oplagsdato: 07 Sep 2013
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788777497148

Udgivelsesår

2008

Sprog

Dansk