Ressourcefokuseret vejledning

Vis stort billede
Ressourcefokuseret vejledning

339,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Vil du gerne hjælpe de personer, du vejleder til at kunne se flere muligheder, blive mere målrettede, få mere tro på egen kunnen og større håb for fremtiden? Ja, selvfølgelig vil du det, for det er vel i grunden det, al vejledning drejer sig om. Men det er ikke altid så let.
I denne bog gives en række konkrete ideer til at arbejde ressourceorienteret, både i individuelle, gruppevise og kollektive vejledningssammenhænge teoretisk funderet i positiv psykologi.
Du får bl.a. bud på hvordan man kan arbejde med den vejledtes motivation ved at inddrage bl.a. self-efficacy (troen på egen kunnen) og begrebet flow og forslag til måder, man kan arbejde med den vejledtes styrker på.
Bogens målgruppe er en bred gruppe af vejledere: AKT-vejledere, UU-vejledere, vejledere i jobcenter regi – og mange flere. Bogen kan bruges i undervisningssammenhænge, fx på diplomuddannelsen i uddannelses-, erhvervs- og karrierevejledning samt i vejledningsmoduler i pædagogisk diplomuddannelser. Samtidig kan lærere have glæde af bogen, både i relation til arbejdet med enkelte elever og med hele klassers trivsel.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Marianne Tolstrup
Sideantal: 224
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Creavit / Rikke Hyldahl Homann
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Dansk Psykologisk Forlag
Udgivelsesdato: 14 Sep 2014
Oplagsdato: 14 Sep 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788777069925

Udgivelsesår

2014

Sprog

Dansk

Ressourcefokuseret vejledning Dansk Psykologisk Forlag