Rehabilitering og recovery - en integreret tilgang

Vis stort billede
Rehabilitering og recovery - en integreret tilgang

360,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Erkendelse af, at det er muligt at komme sig efter en alvorlig sindslidelse, har på mange måder udfordret psykiatrien. International forskning har vist, at mere end halvdelen af alle dem, der rammes af de alvorligste sindslidelser, kommer sig over tid, og at denne proces tilhører brugerne.
Jean Pierre Wilkenog Dirk den Hollanderhar udviklet en integreret tilgang til rehabilitering, der tager højde for meget af den viden, recovery-forskningen har produceret - om betydningen af at finde en mening med tilværelsen og en tro på bedring, at have vilje til handling, at have adgang til et netværk og nødvendige materielle ressourcer til at føre nogle af sine ønsker ud i livet.
De hollandske forfattere har gennem længere tid samarbejdet med socialpsykiatrien i Aarhus Kommune, hvor der nu iværksættes et omfattende videreuddannelsesprojekt efter den hollandske model.

Bogen henvender sig til alle medarbejdere og ledere i psykiatrien og socialpsykiatrien, studerende på sosu-skoler, sygeplejeskoler, pædagogseminarer og sociale højskoler.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Dirk den Hollander / Jean Pierre Wilken
Sideantal: 320
Sprog: Dansk
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Hæftet
Oversætter: Bjørn Nake
Oplag: 4
Udgave: 1
Udgiver: Akademisk
Bredde: 157 mm
Højde: 229 mm
Dybde: 25 mm
Vægt: 542 g
Udgivelsesdato: 04 May 2008
Oplagsdato: 10 Dec 2012
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788750039556

Udgivelsesår

2008

Sprog

Dansk

Rehabilitering og recovery - en integreret tilgang Akademisk