Recept på motion - motion som forebyggelse

Vis stort billede
Recept på motion - motion som forebyggelse

149,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

>>Har du ikke tid til motion nu, skal du afsætte tid til sygdom senere.<<
Edward Stanley
Denne bog giver recepten på motion. Den forklarer, hvorfor fysisk aktivitet er så vigtig for vores sundhed og velbefindende. Hvordan selv moderat fysisk aktivitet kan forebygge en række sygdomme som diabetes, hjertekarsygdomme, forhøjet blodtryk, forhøjet kolesterol, overvægt og fedme, galdesten, rejsningsproblemer, knogleskørhed og visse former for kræft. Den giver et bud på hvorfor både voksne og børn bevæger sig mindre og mindre og anvisninger på, hvor meget der skal til, og hvordan man overhovedet kommer i gang.
Sygdom og livsstil hænger i mange tilfælde nøje sammen. Valg af livsstil er til dels et personligt ansvar, men der bør være viden bag valget. Recept på motion formidler den nyeste forskning om fysisk aktivitet og dens forebyggende virkning, og giver i tilgift praktiske anvisninger på motions- og træningsprogrammer.
Forfatteren dr.med. Bente Klarlund Pedersen er professor og overlæge på Rigshospitalet ved Epidemiklinikken og Centeret for Muskelforskning. I dagligdagen leder hun en forskningsgruppe på Rigshospitalet, der udforsker de molekylære mekanismer bag fysisk aktivitet, og hvordan fysisk aktivitet gavner sundheden. Hun er forfatter til mere end 300 videnskabelige artikler og optræder som gæsteprofessor verden over. Hun er formand for forskningsudvalget på Rigshospitalet og næstformand for Netværk af Forebyggende Sygehuse og samarbejder med Sundhedsstyrelsen om at implementere fysisk aktivitet i sundhedsvæsenet.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Bente Klarlund Pedersen
Sideantal: 181
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 2
Udgave: 1
Tegnet af: Birgitte Lerche
Fagredaktør: Jørgen Lethan,Søren Hansen
Udgiver: Nyt Nordisk Forlag
Bredde: 133 mm
Højde: 208 mm
Dybde: 17 mm
Vægt: 283 g
Udgivelsesdato: 16 Nov 2003
Oplagsdato: 01 Nov 2004
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788717037342

Udgivelsesår

2003

Sprog

Dansk

Recept på motion - motion som forebyggelse Nyt Nordisk Forlag