Rask af mad - med kogebog, gode madråd og fokus på alt det du kan spise

Vis stort billede
Rask af mad - med kogebog, gode madråd og fokus på alt det du kan spise

249,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 4-7 hverdage

Hvad gør man, når man selv eller ens barn lider af astma, allergi, intolerance, overfølsomhed, autisme, Asperger syndrom, OCD eller andet? Hvad gør man når man har prøvet næsten alt inden for både de etablerede og de alternative behandlingstilbud? Svaret er, at man skal vende blikket mod den mad man spiser.
Kostomlægning og diæt er, ifølge forfatterne, en livsstil der holder og glæder. Rask af mader en brugbar, nem og flot håndbog i diæthåndtering. Alle opskrifterne er helt uden mejeriprodukter og glutenholdige kornsorter (rug, hvede, byg og havre). Der anvendes kun rene meltyper som ris, hirse og quinoa, lækre grønsager, kød og masser af nødder og kerner.

Marianne Jägerhavde et barn med Asperger og OCD, Carmen Villefrancehar to børn, hvoraf den ene har allergi og intolerance. Begge har valgt at være på den samme diæt som deres børn, og har derigennem fået en dyb indsigt i, hvad der er rart at spise, og hvad der fungerer i et moderne hjem med arbejdende mødre.
Forfatterne har begge benyttet sig af både det etablerede systems behandlingstilbud og de alternative holistiske behandlingstilbud. I dag arbejder de på at bygge bro mellem disse to verdener gennem det daglige arbejde med klienter.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Carmen Villefrance / Marianne Jäger
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 3
Udgiver: Hovedland
Bredde: 165 mm
Højde: 215 mm
Dybde: 18 mm
Vægt: 511 g
Udgivelsesdato: 06 Mar 2011
Oplagsdato: 06 Mar 2011
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788770702454

Udgivelsesår

2011

Sprog

Dansk

Rask af mad - med kogebog, gode madråd og fokus på alt det du kan spise Hovedland