Ramt af stress ... - Fra kaos til klarhed

Vis stort billede
Ramt af stress ... - Fra kaos til klarhed

178,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Når vi mennesker går ned med stress, føles det næsten som om, verden går i stå, og alt håb forsvinder. Det er meget ubehageligt, og vi føler os sårbare. Negativiteten og håbløsheden tager over, og det er svært for os, hvis ikke umuligt at se vejen ud af problemerne.

Det er netop på det tidspunkt, bogen giver størst udbytte at læse. Netop når du tvivler mest på, om stressen nogen sinde forlader dig og din krop igen, og om du overhovedet kommer til at arbejde som tidligere. Men fortvivl ikke. Du kan sagtens få et godt liv efter stress, også et liv, der er meningsfyldt og udfordrende. For stress går over. Når du ved hjælp af eftertanke har fundet ud af, hvad der stresser dig, kan du tage dine forholdsregler, så du undgår stress fremover. Det handler om at ændre på tanke- og handlemønstre, som ikke længere er gode for dig.

Ramt af stress viser dig vejen tilbage på jobbet på en enkelt og lettilgængelig måde. Du får konkrete øvelser og håndgribelige råd og redskaber til at reducere stress. Med eksempler i massevis skaber du forståelse for, hvad du personligt kan gøre for at komme af med din stress.

Bogen er skrevet af international certificeret coach og stresscoach Dorthe Lenbroch , der personligt kender til stress og til dagligt hjælper andre med stress.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Dorthe Lenbroch
Sideantal: 112
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Forlaget Go'Bog
Bredde: 143 mm
Højde: 220 mm
Dybde: 11 mm
Vægt: 205 g
Udgivelsesdato: 27 Jun 2011
Oplagsdato: 27 Jun 2011
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788791913273

Udgivelsesår

2011

Sprog

Dansk

Ramt af stress ... - Fra kaos til klarhed Forlaget Go'Bog