Psykoterapi - en introduktion

Vis stort billede
Psykoterapi - en introduktion

169,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online
Psykoterapi - en introduktionhandler om de behandlinger af psykiske vanskeligheder, som (forhåbentlig) virker gennem samspillet mellem den person, der søger hjælp, og den person, der forventes at hjælpe. Som det fremgår, kan dette samspil være meget varierende fra terapiform til terapiform.
Gennem hele bogen optræder en ung pige, der hedder Louise. Hendes vej igennem de forskellige behandlingsmetoder beskrives.
Ordet psykoterapi er en fællesbetegnelse for alle de forskellige ikke-medicinske behandlinger for psykiske problemer. De terapiformer, der præsenteres i bogen, er alle veletablerede retninger med en del år på bagen og stort set alle bruges udbredt i dele af det offentlige behandlingssystem. Dette betyder, at der bruges en del plads på at redegøre for tankerne hos de enkelte terapiformers ophavsmænd og relativt mindre på at præsentere de nyeste formuleringer på feltet.
Bogen er henvendt til lærere og studerende og andre, der er interesseret i psykologi, og som eventuelt overvejer at deltage i et terapiforløb.
Stig Poulsen(f. 1960) er cand.psych. og ph.d. (i 2000) på en afhandling om klientens oplevelse af gruppeterapi. Han er lektor i klinisk psykologi ved Institut for Psykologi ved Københavns Universitet. Han er specialist i psykoterapi og supervision og uddannet gruppeanalytisk psykoterapeut og supervisor.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Stig Poulsen
Sideantal: 102
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Frydenlund
Bredde: 171 mm
Højde: 245 mm
Dybde: 7 mm
Vægt: 215 g
Udgivelsesdato: 27 Feb 2006
Oplagsdato: 27 Feb 2006
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788778872920

Udgivelsesår

2006

Sprog

Dansk