Psykopati

Vis stort billede Tilføj
Psykopati

325,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Psykopati er i daglig tale blevet synonymt med mennesker, der begår koldblodige og grusomme handlinger som fx seriemord, terror og finansielt underslæb i millionklassen.

Denne bog går bag om de sensationelle fremstillinger og giver en faglig, men alment tilgængelig introduktion til psykopati – hvad er det, og hvad vi kan gøre ved det?

Bogen er skrevet og redigeret af eksperter i psykopati med tilknytning til Skandinavien. Med udgangspunkt i aktuel videnskabelig forskning undersøger forfatterne centrale spørgsmål om psykopati, som bl.a. hvordan psykopatiske personlighedstræk kommer til udtryk, og hvordan og hvorfor denne personlighedsforstyrrelse udvikles.

Kapitlerne afdækker også praktiske spørgsmål, som hvordan psykopati differentieres fra andre psykiske lidelser, hvordan man laver en klinisk vurdering og udredning, hvilken rolle psykopati spiller i retlige sammenhænge, samt hvordan man håndterer og behandler mennesker med psykopati.

Bogen henvender sig til studerende og fagfolk inden for psykologi, psykiatri, kriminologi, jura, socialt arbejde og kriminalforsorgen, men også til den interesserede læser, som gerne vil vide mere om mennesker med psykopati.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: -
Sideantal: 232
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Fagredaktør: Mette K. F. Kreis,Helge Andreas Hoff,Henrik Belfrage,Stephen D. Hart
Udgiver: Hansreitzels
Bredde: 156 mm
Højde: 231 mm
Dybde: 15 mm
Vægt: 355 g
Udgivelsesdato: 14 Apr 2016
Oplagsdato: 14 Apr 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788741256658

Sprog

Dansk